iyte.net | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Portalı  

Go Back   iyte.net | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Portalı > İYTE > Yaz Okulu

Yaz Okulu Yaz okulu hakkında sorunlarınızı, duyurularınızı ve haberlerinizi paylaşabileceğiniz bölüm

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-06-2009, 21:12   #1
frei
Exclamation 2009 Yaz Okulunda Fizik 1 ve İngilizce 1 Derslerinin Çakışması Hakkında

Merhaba öncelikle.
Yaz okuluna gelecek olan ve Fizik 1 ile İngilizce 1 dersini almayı planlayan arkadaşların dikkatine..
Yapılan program ile yaz okulunda 1.sınıflar için sadece Fizik I -II ve İngilizce I derslerinin açılmasına rağmen mühendislik öğrencileri için Fizik 1 ve İngilizce 1 dersi çakışmış durumda. Düzeltilmesi için İngilizce hocalarımızdan Banu hocaya başvurdum ancak kendilerinin öğrenci işlerine yaptıkları başvurunun kabul edilmediğini, bu hatanın düzeltilmesi için diğer öğrenci arkadaşlarımla birlikte öğrenci işlerine başvurmamı ya da fizik bölümüyle temasa geçmemi istedi. Bu sorunu paylaşan arkadaşlar, yaz okulunda zaten mevcut 3dersten ikisinin çakışmasını önlemek için öğrenci işlerine yapacağım başvuruda belirtmek üzere isimlerini yollarlarsa sevinirim çünkü bu çakışma nedeniyle sınıfta kalma ya da dersten kalma durumu olan öğrenciler mevcut. Duyarlı ve kalabalık olmamız durumunda basit bir program değişikliği ile sorun çözülebilir.

Fen fakültesi öğrencileri için açılan Fizik I ve Fizik II dersleri de bildiğim kadarıyla birbiri ile çakışıyor. Bu iki dersi beraber almak isteyen öğrenci arkadaşlarım varsa belki aynı prosedürü izleyerek sorunu çözmek için bir adım atabilirler.

Özgür AKMAN
Mak.Müh.
ozgurakman@std.iyte.edu.tr
ozguregider@gmail.com
Old 17-06-2009, 20:57   #2
Paraklitos M.M.T
Slm bende mağdurum.Gerekeni yapalım

Muhammet TÜRKMEN
Kimya Müh.
Old 06-07-2009, 10:42   #3
frei
Merhaba. Mühendislik okuyan öğrencilerin alacağı Fizik 1 dersi ve İngilizce dersleri çakıştığı için bu 2 dersi yaz okulunda almak isteyip de alamayan öğrenciler dikkatine. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Aynur Yakar ın verdiği bilgiye göre bu 2 dersin harç ücretleri verilen hesap numarasına yatırılacak, ders çakışmasının düzeltilememesi durumunda verilecek dilekçeyle ücret miktarı geri alınabilecek.
Programdaki bu çakışmadan dolayı mağdur olan öğrencilerin ortak hareket etmek amacıyla mail adreslerini takip etmeleri veya bana ulaşmaları önemlidir.
Old 06-07-2009, 11:48   #4
meLan
Merhaba.. Size mühendislik öğrencileri için çakışan ingilizce ve fizik1 dersleri hakkında bir sorum olacak. Siz derslerin ücretinin ödenmesini eğer hala çakışır durumda ise dilekçe verilerek paramızı geri alabileceğimizi söylemişsiniz. Ben şimdi fizik1 ücretini yatırıp kaydımı da ona göre yaptırırsam ve çakışma hala devam ederse paramı geri almak yerine fizik1 dersini sonradan fizik2 ile değiştirebilir miyim? Bu konuda birşey söyleyen oldu mu? Böyle bir şansım var mı? Acil cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Old 06-07-2009, 12:38   #5
Paraklitos M.M.T
arkadaşlar sevin hoca ile görüştüm muh öğrencileri iiçin fiz 1 ve ing durumunu
çarşamba sabah 4 saat için bi sınıf açılacak inşallah
Old 07-07-2009, 09:39   #6
meLan
inşallah derken kesin değil mi yani? şuan fizik1 ve ingilizce seçecekmiyim yoksa seçmemeli miyim? çok kararsız kaldım. ayrıca kayıt işini bugün en son saat kaçta halledebilirim bilgisi olan var mı?
Old 07-07-2009, 11:31   #7
Paraklitos M.M.T
Quote:
Originally Posted by meLan View Post
inşallah derken kesin değil mi yani? şuan fizik1 ve ingilizce seçecekmiyim yoksa seçmemeli miyim? çok kararsız kaldım. ayrıca kayıt işini bugün en son saat kaçta halledebilirim bilgisi olan var mı?

ARkadaşlar muh için fizik 1 ve ing 1 çakışmasını çözdük sayılır
öğrenci işlerininn programı değştirmesini beklioz

eng 101 hame salı perşembe hemde muh öğrencileri için çaşamba sabahtan 4 saat olarak açılcak. bugun 5 e kadar kayıt devam edio fizik 1 alan muh ogrencileri eng 101 alabilirler.
Old 07-07-2009, 11:59   #8
meLan
süper oldu bu
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules