![]() |
|
|
#21 |
|
|
bence güzel olmuş okulumuzun kapısının tasarımı, hayırlı olsun
|
|
|
|
#22 |
|
|
Zaten paran varsa en iyisini yaptirirsin diye bir olay yok tabi ki-ki bundan bahsediyordum- ama dediğim gibi eldekiyle yapilabilenin en iyisi yapilmali. Saldimcayiranin verdiği ornekler gerçekten cok carpici. Zaten boyle orneklerden sonra insanların akli baslarina gelio ya da oyle umuyoruz.
Onceden dusunup sora harekete gecmek elzem gelio sanirim Umarim bundan soraki projelerde daha akillica davranilir oncekiler de bir sekilde duzeltilir...
|
|
|
|
#23 |
|
|
Sevgili mojito
Bazi eksik bilgilerini tamamlamak isterim. Saydigin projelerin is verenleri ayni kurum veya ayni kisiler degildir.
1-Merkez Kutuphane - IYTE Rektorlugu 2-Mimarlik Fak. Ek Bina - Bozoglu insaat ve Ovgu insaat 3-Bilsa Teknopark (gerceklesmedi) - Bilsa A.S. 4-Ogrenci Yurtlari Cevre Duzenlemesi - Atamer insaat 5-Fen Fak. Anfisi - Tansu Alper-Rit insaat Bu isleri kucagimizda bulmadik ve almak icin emek harcadik. Belgeleri arsivimizde mevcuttur. |
|
|
|
#24 |
|
|
Bir kapı üstünden ne muhabbet dönmüş yahu!
|
|
|
|
#25 |
|
|
Sahi bu kapı ne zaman yapılacak bilen var mı?
|
|
|
|
#26 |
|
|
O mimar bu mimar bilmem ama okulun binalarının (özellkle kimya ve makina müh) kötü oldugunu dusunmuyorum bence gayet şık birbirleriyle uyumsuz degil. Ama bu kapı hakikaten berbat
Ordan girmem hayatta
|
|
|
|
#27 |
|
|
Tasarım: Mimarlık Bölümü Yrd. Doç. Dr. Koray Korkmaz
Umarım projeyi tüm Iyte'liler beğenir.
|
|
|
|
#28 |
|
|
bence tam tersine 2 binanın da ortası boşluk hiç kullanışlı değil özellikle kimya mühendisliğinde toplasan kaç derslik var her yer koridor ve boşluk.
|
|
|
|
#29 | |
|
|
Quote:
Gerçi ne diyelim yer bol nasıl olsa, yapılır heralde. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#30 | |
|
|
Quote:
ben birinci sınıfı bitirdim mimarlıkta ve bize dönem başında tensile structure tasarlamamızı söylemişlerdi ilk ödevlerden biri olarak. keşke bizim projelerimizden birini uygulasalardı diye düşünüyorum o "şey"i her gördüğümde... |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
|
|