![]() |
|
|||||||
| İYTE Hakkında Yerleşke içinden haberler, duyurular, şikayetler ve öneriler için tartışma yeri |
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
|
Elektronik/Yabancı diller kırtasiyesi sonunda açılmış
Dün gördüm kantin içinde köşede bir bölmeyle kırtasiye açılmış. Okulun en kalabalık binası için şarttı sonunda olmuş. Sonunda fotokopi/çıktı için kimya palasa gitmek durumunda kalınmaması iyi bir gelişme
Dün o bölmede sigara içiliyordu acaba orada sigara içmek serbest mi ki?
|
|
|
|
#2 |
|
|
En sonunda basit bir çıktı için bile uç doğa koşullarında savaş vermekten kurtulduk. Bunun yağmuru var, çamuru var ama Gün size yetişmedi artık.
![]() Sağolasın Burak. |
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Quote:
Ama dedim ya elimden geleni yapıyorum, işin bürokrasi kısmı malesef çok yorup uzatıyor. Ben de yoruldum ama durmuyorum, bir yer tıkanırsa diğer taraftan ilerliyorum, bir şekilde olacak abi bu iş, yolu yok yani. Benim planıma göre çok önce başlaması gerekiyordu ama çeşitli anlaşmazlıklar, çomak sokanlar vs işleri uzattı maalesef. Şu an bu konunun üzerine yoğunlaşmış durumdayım ama, başka birşey söyleyemiyorum malesef şimdilik.
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Emeği gecenlere cok tesekkur ederiz. Ögranci konseyini de özverili çalısmalarından ötürü tebrik ediyorum...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| elektronik, hazırlık, kantin, kırtasiye |
| Thread Tools | |
|
|