![]() |
|
|||||||
| Kampüste Yaşam Kampüsümüz hakkında paylaşmak istediklerinizin, fotoğrafların, görüntüler inve yeni İYTE'lilerin hayatını kolaylaştıracak rehberlerin bulunduğu bölüm. |
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#111 |
|
|
yavaş yavaş da olsa o da olacak umarız..
|
|
|
|
#112 |
|
|
bugün bankadaki görevliye iki kere okulun adını söyledim,, ilk defa duyduğu için kendinden emin şekilde "nereye bağlı olduğunu söyler misiniz" dedi. "kendine bağlı, siz yazınca ekranda görünecektir merak etmeyin,," dedim. yazdı ve gördü sanırım
|
|
|
|
#113 |
|
|
Bir de apolar-kovalent bağlı diyince fena dumur oluyolar ^^
|
|
|
|
#114 |
|
|
Altenatif cevaplar:
-Nerede okuyorsun? +İzmir yüksek teknoloji enstitüsünde -Nereye bağlı o? +Valla, kişisine bağlı teyze.. -Hıı, özel demi o? +Benim için çok özel teyze.. -Ne okuyosun? +Fizik okuyorum amca -Tamamda bitirince ne olcan? +Fizikçi.. -Ne yani o? +Bilim adamı, bilim adamı.... -Haa... Ne iş yapcan peki? +Valla artık döner mi keserim, telefon mu satarım kısmet... -olur olur hayırlısı olsun... +(la havle ve la kuvvet...) -Hangi okula girdin? +İyte. -O yüksek teknolojiyi mi kazandın? süper... +yüksek teknoloji beni kazandı... +... -Sizin bölüm zormuş diyorlar öylemi? +Evet zor. -hmm. -Nerde okul? +Urlayı geçince. -Nasıl gidiyorsun? zor olmuyor mu? +Ne sen sor ne ben söyliyim.... -hmm -Nereye bağlı? +YÖKe bağlı.. -Nereye bağlı o? +Müstakil... |
|
|
|
#115 |
|
|
- öğrenci misin?
-evet, üniversite -hangisi? -iyte, izmir yüksek teknoloji enstitüsü - hmm, özel değil mi orası? (bıkkınlık ve biraz da saçmalama isteği...) -yok artık lebron james -he? - everthing is something happens |
|
|
|
#116 | |
|
|
Quote:
![]() ![]() ![]() bunlar çok iyimiş=)
|
|
|
|
|
#117 |
|
|
arkadaslar aslinda oyle deyil bu okulu bilen biliyor
|
|
|
|
#118 |
|
|
1 saat önce iyteyi kazanmış taze bir öğrenci olarak aldığım 5 telefonun 3 ünde nereye bağlı orası sorusuyla karşılaştım.Şimdilik bir hevesle uzun uzun açıklama sabrını gösteriyorum ama ne kadar sürer bilemiyorum
|
|
|
|
#119 |
|
|
bi sure sonra otomatige bagliyosun merak etme..
|
|
|
|
#120 |
|
|
evet bir süre sonra alışıyorsun osüreyekadar akıl sağlığını korudun korudun
|
|
![]() |
| Bookmarks |