![]() |
|
|
#1 |
|
|
Yeni Konsey üyelerimiz
İYTE Öğrenci Konseyi Başkanı Fen Fakültesi Ve Fizik Bölümü Öğrenci Temsilcisi Gürhan ÖZSAMANCI İYTE Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Mühendislik Fakültesi ve Kimya Mühendisliği Bölümü Öğrenci Temsilcisi Ersen BAŞARI Mimarlık Fakültesi ve Mimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi Salih Özkan DURSUN Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Temsilcisi Behçet MUTLU Elektronik ve Haberleşme Bölümü Öğrenci Temsilcisi Muhammed ÇOBANLAR Kimya Bölümü Öğrenci Temsilcisi Onur PARLAK Makine Mühendisliği Bölümü Öğrenci Temsilcisi Can UÇKUN Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Temsilcisi Ayhan ŞEN Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Temsilcisi Soner MEŞE Yabancı Diller Bölümü Temsilcisi Serkan DEMİRELİ Not: Bilgisayar Mühendisliği ve Kimya Bölümlerinden temsilci adayı çıkmaması sebebiyle Öğrenci Konseyi tarafından görevlendirilme gerçekleştirilmiştir. Yabancı Diller Bölümü temsilcisi için de aynı usul uygulanmıştır. iyte.net ailesi olarak yeni temsilcilerimize başarılar diliyoruz. |
|
|
#2 |
|
|
gurhana ve yeni konseyimize basarilar diliyorum, umarim emrahin baskanligiyla baslayan guzel gelismeler gurhanin baskanliginda cogalarak devam eder.
|
|
|
#3 |
|
|
Yeni konseyimiz hayırlı olsun, tüm konsey üyelerine başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum.
|
|
|
#4 |
|
|
hayirli olsun...
|
|
|
#5 |
|
|
Teşekkür
-Yeni konseyimize ve tabii ki yeni başkanımız Gürhan'a başarılar. Çok şükür seçim süreci tamamlandı ve yeni konseyimiz belli oldu. Gürhan ve önceki temsilci arkadaşlarla birçok çalışma yaptık. En önemlisi uyum içinde İYTE için çalıştık. Gürhan ve yeni temsilci arkadaşlarımızın da bu çizgiyi sürdürerek İYTE'yi geleceğe taşıyacağına eminim.
-Seçimlerin resmen sonuçlanmasıyla bir yılı aşkın süredir yapmaya çalıştığım konsey başkanlığı görevim çok şükür bitti. Böylece İYTE'deki tüm resmi ve gayriresmi görevlerimiden fiilen ve resmen ayrılmış oldum. Artık kendimi bilime ve sanata verebilirim ![]() - 2004 yılından beri sürdürmeye çalıştığım işler benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Çok şey öğrendim, çok şey yaşadım. Bu çalışmalarımda bana destek olan kardeşlerim, Alperen Yusuf Aybar ve Gürhan Özsamancı başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma, Bilgisayar Mühendisliği bölümü başta olmak üzere tüm hocalarıma, Prof. Dr. Halis Püskülcü başta olmak üzere tüm İYTE yöneticilerine, idari personelimize kısacası tüm İYTElilere sonsuz teşekkürler... - Ve buradan Tuğkan Hocama seslenmek istiyorum: Lütfen bana artık başkanım demeyin hocam... |
|
|
#6 |
|
|
SAbık başkanım emrah;
seni geç tanımış olmanın verdiği sıkıntıyı sürekli saan belirttim. bugun konseyin geldiği noktayı biliyorsun.ve bunu kımlerın yaptığınıda.emeğin gayretin özverin iyte tarihinde ve gönlümüzde değişmez bir yere sahip olucaktır.emeklilik yaşantındada sana başarılar diliyorum kardeşim emrah |
|
|
#7 |
|
|
Yeni konseyimize başarılar dilerim, konsey bugüne kadar İYTE'ye verdiği destekle bütün okulun güvenini kazandı, aynı güven ortamının devamını temenni ederim.
|
|
|
#8 |
|
|
güle güle başkanım seniözleyeceğiz...
|
|
|
#9 |
|