iyte.net | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Portalı  

Go Back   iyte.net | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Portalı > IYTE.NET > Geri Dönüşüm Kutusu > eski haberler

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-12-2007, 22:15   #1
emrah
Yeni Konsey üyelerimiz

İYTE Öğrenci Konseyi Başkanı
Fen Fakültesi Ve Fizik Bölümü Öğrenci Temsilcisi

Gürhan ÖZSAMANCI

İYTE Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı
Mühendislik Fakültesi ve Kimya Mühendisliği Bölümü Öğrenci Temsilcisi
Ersen BAŞARI

Mimarlık Fakültesi ve Mimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi
Salih Özkan DURSUN

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Temsilcisi
Behçet MUTLU

Elektronik ve Haberleşme Bölümü Öğrenci Temsilcisi
Muhammed ÇOBANLAR

Kimya Bölümü Öğrenci Temsilcisi
Onur PARLAK

Makine Mühendisliği Bölümü Öğrenci Temsilcisi
Can UÇKUN

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Temsilcisi
Ayhan ŞEN

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Temsilcisi
Soner MEŞE

Yabancı Diller Bölümü Temsilcisi
Serkan DEMİRELİ

Not: Bilgisayar Mühendisliği ve Kimya Bölümlerinden temsilci adayı çıkmaması sebebiyle Öğrenci Konseyi tarafından görevlendirilme gerçekleştirilmiştir. Yabancı Diller Bölümü temsilcisi için de aynı usul uygulanmıştır.

iyte.net ailesi olarak yeni temsilcilerimize başarılar diliyoruz.
Old 13-12-2007, 22:27   #2
iyteli
gurhana ve yeni konseyimize basarilar diliyorum, umarim emrahin baskanligiyla baslayan guzel gelismeler gurhanin baskanliginda cogalarak devam eder.
Old 13-12-2007, 22:58   #3
gokhan
Yeni konseyimiz hayırlı olsun, tüm konsey üyelerine başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum.
Old 13-12-2007, 23:22   #5
emrah
Teşekkür

-Yeni konseyimize ve tabii ki yeni başkanımız Gürhan'a başarılar. Çok şükür seçim süreci tamamlandı ve yeni konseyimiz belli oldu. Gürhan ve önceki temsilci arkadaşlarla birçok çalışma yaptık. En önemlisi uyum içinde İYTE için çalıştık. Gürhan ve yeni temsilci arkadaşlarımızın da bu çizgiyi sürdürerek İYTE'yi geleceğe taşıyacağına eminim.

-Seçimlerin resmen sonuçlanmasıyla bir yılı aşkın süredir yapmaya çalıştığım konsey başkanlığı görevim çok şükür bitti. Böylece İYTE'deki tüm resmi ve gayriresmi görevlerimiden fiilen ve resmen ayrılmış oldum. Artık kendimi bilime ve sanata verebilirim

- 2004 yılından beri sürdürmeye çalıştığım işler benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Çok şey öğrendim, çok şey yaşadım. Bu çalışmalarımda bana destek olan kardeşlerim, Alperen Yusuf Aybar ve Gürhan Özsamancı başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma, Bilgisayar Mühendisliği bölümü başta olmak üzere tüm hocalarıma, Prof. Dr. Halis Püskülcü başta olmak üzere tüm İYTE yöneticilerine, idari personelimize kısacası tüm İYTElilere sonsuz teşekkürler...

- Ve buradan Tuğkan Hocama seslenmek istiyorum: Lütfen bana artık başkanım demeyin hocam...
Old 14-12-2007, 00:21   #6
gurhanozsamanci
SAbık başkanım emrah;

seni geç tanımış olmanın verdiği sıkıntıyı sürekli saan belirttim. bugun konseyin geldiği noktayı biliyorsun.ve bunu kımlerın yaptığınıda.emeğin gayretin özverin iyte tarihinde ve gönlümüzde değişmez bir yere sahip olucaktır.emeklilik yaşantındada sana başarılar diliyorum kardeşim emrah
Old 14-12-2007, 17:15   #7
The Bard
Yeni konseyimize başarılar dilerim, konsey bugüne kadar İYTE'ye verdiği destekle bütün okulun güvenini kazandı, aynı güven ortamının devamını temenni ederim.
Old 16-12-2007, 13:43   #8
beliz
güle güle başkanım seniözleyeceğiz...
Old 16-12-2007, 14:55   #9
iyteli
Quote:
Originally Posted by beliz View Post
güle güle başkanım seniözleyeceğiz...
oglenleri yemekhaneye gelio emrah hehe
Old 16-12-2007, 15:43   #10
emrah
Hakkaten ya... Okuldayım daha ben. Son iki haftadır pek uğramadım ama olsun